dimecres, 8 d’abril del 2020

Més propostes per al cicle inicial

Hola a tots, grans i petits!
Us volem transmetre molta tranquil·litat a tots. Aquests dies estem pendents dels correus per poder mantenir-nos propers a vosaltres. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres quan convingui pel que convingui.
Els nostres nens, a aquestes alçades ja tots ho hem vist, són valents, compromesos i amb una gran maduresa, especialment quan es tracta de temes importants com el que estem vivint actualment. Des de casa les senyoretes els felicitem de tot cor.
Seguidament us fem alguna proposta més, de moment això és més que suficient. Recordeu que a partir del tercer trimestre ja ens posarem les piles i anirem avançant amb tranquil·litat.


Llengua anglesa

CONTES EN ANGLÈS!
https://youtu.be/ET8_OSlmW68
Here you have a dramatized story where the main characters are ANIMALS
😉 Enjoy english with your family😘
Teacher Loli









Aquí us deixo un conte on podem recordar els membres de la familia i les rutines que tant us agraden. És molt divertit! 
Seguim en contacte!
🤗Enjoy English with your family at home🤗
Teacher Loli











Educació artística; música

UN CONTE AMB MÚSICA?
Sí, ja fa uns quants anys, Disney va posar música a contes i històries i, com a resultat, va néixer Fantasia 2000. Potser ja coneixes el famós Aprenent de bruixot, que és molt bonic, però a mi un dels que més m'agraden és El soldadet de plom. Coneixes la història, oi? Doncs ara també coneixeràs la seva música, que la fa encara més bonica.


Després d'escoltar-la 2 o 3 vegades, et proposo que facis un soldadet. El pots dibuixar i pintar en paper, en cartolina, el pots fer amb plastelina, amb diferents materials (com un collage)...










Aneu informant a les famílies de les noves entrades al bloc.
Molts petons!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada