divendres, 3 d’abril del 2020

Pels nens de primer


Hola guapets i guapetes de primer,

Espero que estigueu tots bé, us enyoru molt i us envio una super abraçada de força i d’ànims.
Com hem d’estar més dies a casa podem anar fent feineta;

Llegiu en silenci, en veu alta, amb els germanets  (si en teniu)  igual que feiem a classe.
Busqueu informació del projecte del cos humà, cadascú del tema de la seva taula, la podeu buscar a llibres, a la web, amb documentals, preguntant als pares, o a mi a través del correu electrònic. Aquesta informació la podeu escriure amb una llibreta amb frases curtes com feiem a l’aula, del que us sembli més important o interessant, fer fotografies o fer un video explicant el que heu après.

Podeu anar fent sumes portant o fer activitats de càlcul mental,  els que tingueu ordinador o tablet a la web: Sheppard gamesàmath games, penseu que heu de ficar el vostre nivell o una mica més difícil que les sumes fàcils ja les sabeu fer!!

No em vull perdre res de les coses xules i divertides que esteu fent per tant si ho voleu escriure a una  llibreta ho llegiré, o m’ho expliqueu quan ens tornem a veure.
Disfruteu aquests dies per gaudir de la familia i ajudeu-los molt.

Us trobo moltíssim a faltar petardillos, ja sabeu que sou els meus guapos del cole i us donaré una super abraçada d’aquelles que tant ens agraden.


Us estimo molt,

Susana.


1 comentari:

  1. buenas tardes la verdad no se que hacer ...no soy profesora y no se que temario tiene mi hijo para saber que tiene que aprende en primero pero me parece que estos niños van super atrasados ….me doy de cuenta ya que mis sobrino estudian en otro colegio publico y ellos les ponen tareas todas las semanas y su profesora esta pendiente de ellos ...mi hijo no se como va ser en segundo porque yo lo veo crudo ...me gustaría que nos mandaran tareas todas las semanas y me dieran mas información no tan solo decirnos que hagamos sumas restas y que lean ...estoy pensando muy seriamente cambiarlo de colegio ...gracias por su atencion

    ResponElimina